Faceți căutări pe acest blog

1.9.11

MENIUL DE LA NUNTA LUI CRISTI BORCEA

MENIUL DE LA NUNTA LUI CRISTI BORCEA - fac si eu un test in weeeknd

Gustare rece

Platou EXTRAVAGANZA

Carpaccio de vită umplut cu parmesan şi busuioc
Pate ficat de gâscă cu trufe şi gutui confiate
Piept de raţă cu papaya
Salată de creveţi cu avocado
Sea bass marinat decorat cu incre de manciuria
Brânzeturi Franţa

Gustare caldă

Ragout de Homar Breton cu Morel

SORBET DE LĂMÂIE

Fel de bază

File Royal
Duet Muşchi de vită şi ficat de gâscă sotat servit cu sos Merlot şi trufe negre
Cartofi înăbuşiţi cu şofran, decorat cu mac
Buchet de legume

Desert

Tort de nuntă Regina
(Mousse de ciocolată albă cu şampanie, mousse de ciocolată albă cu zmeură, ganage cu crocant şi blat de biscuit cu unt)

BARBEQUE

Bufet Românesc cu:

Platouri tradiţionale reci:

Muşchiuleţ ţigănesc afumat
Costiţă afumată
Cârnaţi ţărăneşti
Slănină afumată
Tobă ţărănească
Şorici de porc
Pastramă

Brânzeturi

Brânză de burduf
Caş de stână
Telemea de oaie
Caşcaval afumat
(ceapă verde, roşie, ridichi)

Proţap

Berbecuţi
Purcei de lapte

Tradiţional

Sărmăluţe la ceaun servite cu mămăliguţă, şunculiţă şi ciolan afumat, ardei iute şi smântână.

Grill

Mititei
Pastramă de oaie
Piept de pui marinat
Ceafă de porc
Cârnaţi proaspeţi de oaie
Cârnaţi de Pleșcoi
Cârnaţi Bratwurst

Servite cu murături de casă şi pâine pe vatră

BĂUTURI

Şampanie-Dom Perignon

Vin alb-Chablis Bovier 1ER CRU

Vin roşu-Masi Costasera Amarone

Whisky-Johnny Walker Blue Label

Vodka-Beluga

Cognac-Hennessy Paradise