Gustare rece
Platou EXTRAVAGANZA
Carpaccio de vită umplut cu parmesan şi busuioc
Pate ficat de gâscă cu trufe şi gutui confiate
Piept de raţă cu papaya
Salată de creveţi cu avocado
Sea bass marinat decorat cu incre de manciuria
Brânzeturi Franţa
Gustare caldă
Ragout de Homar Breton cu Morel
SORBET DE LĂMÂIE
Fel de bază
File Royal
Duet Muşchi de vită şi ficat de gâscă sotat servit cu sos Merlot şi trufe negre
Cartofi înăbuşiţi cu şofran, decorat cu mac
Buchet de legume
Desert
Tort de nuntă Regina
(Mousse de ciocolată albă cu şampanie, mousse de ciocolată albă cu zmeură, ganage cu crocant şi blat de biscuit cu unt)
BARBEQUE
Bufet Românesc cu:
Platouri tradiţionale reci:
Muşchiuleţ ţigănesc afumat
Costiţă afumată
Cârnaţi ţărăneşti
Slănină afumată
Tobă ţărănească
Şorici de porc
Pastramă
Brânzeturi
Brânză de burduf
Caş de stână
Telemea de oaie
Caşcaval afumat
(ceapă verde, roşie, ridichi)
Proţap
Berbecuţi
Purcei de lapte
Tradiţional
Sărmăluţe la ceaun servite cu mămăliguţă, şunculiţă şi ciolan afumat, ardei iute şi smântână.
Grill
Mititei
Pastramă de oaie
Piept de pui marinat
Ceafă de porc
Cârnaţi proaspeţi de oaie
Cârnaţi de Pleșcoi
Cârnaţi Bratwurst
Servite cu murături de casă şi pâine pe vatră
BĂUTURI
Şampanie-Dom Perignon
Vin alb-Chablis Bovier 1ER CRU
Vin roşu-Masi Costasera Amarone
Whisky-Johnny Walker Blue Label
Vodka-Beluga
Cognac-Hennessy Paradise